top of page

Käy peremmälle

Rukoushuone_131021.jpg

Sydämellisesti tervetuloa Espoonlahden helluntaiseurakuntaan!

Seurakuntamme koostuu erilaisista ihmisistä. Jokaisella on ikioma elämäntarinansa, mutta jossain vaiheessa olemme turvautuneet ihmistä suurempaan - Jumalaan.

Usko Jeesukseen on myönteinen voimavara, oikeastaan todellinen aarre! Se merkitsee anteeksiantoa, iloa, turvaa, toivoa, rauhaa ja monia muita jokaisen ihmisen kaipaamia asioita. 

Kristillisen uskon ytimessä on evankeliumi, joka tarkoittaa ilosanomaa tai hyviä uutisia. Apostoli Johannes on tiivistänyt kaiken yhteen lauseeseen:

 

Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän (Joh. 3:16).

Usko kuuluu jokaiselle riippumatta iästä, sukupuolesta, etnisestä taustasta, koulutuksesta tai varallisuudesta. Seurakuntaan liittyminen tapahtuu kasteen kautta. Kastetta edeltää se, että henkilö on löytänyt uskon Jeesukseen. 

Seurakuntamme haluaa toimia lähiyhteisön parhaaksi. Teemme muun muassa lähimmäispalvelutyötä (diakonia) sekä lapsi- ja nuorisotyötä. Tilaisuuksissamme käy maahanmuuttajataustaisia ihmisiä. Tuemme erilaisten haasteiden, kuten yksinäisyyden tai päihdeongelmien keskellä eläviä ihmisiä. Kaikki kulut katetaan vapaaehtoisin lahjoituksin. 

Siispä tervetuloa kodikkaaseen kortteliseurakuntaamme (katso kuukausiohjelma). Jos haluat, voit myös sopia tapaamisen pastorin kanssa (yhteystiedot täällä) tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeella

Parhain terveisin,

Lassi Mäkinen | pastori 

bottom of page