Joulukuun tilaisuudet - tervetuloa mukaan!

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa hygieniaohjeita

patrick-fore-26857-unsplash_WEB.jpg

Torstaipiiri

Torstaina 1.12. kello 11 

Avointa keskustelua ja jakamista Raamatun rikkaiden tekstien äärellä (luemme Johanneksen kirjeitä). Rukoushetki, jossa voit jakaa omat rukousaiheesi. Lopuksi pullakahvit.

paolo-nicolello-KY6NHtBWJB8-unsplash.jpg

Valoa joulukuuhun

Lauantaina 3.12. kello 13

Jeesus on maailman valo! Metron avajaispäivänä jaamme matkustajille lahjaksi kynttilän & kortin Kivenlahden metroaseman ympäristössä. 

geda-zyvatkauskaite-0KhSrXnZl7o-unsplash.jpg

Ehtoollisjuhla

Sunnuntaina 4.12. kello 12

Tervetuloa ehtoollispöydän ääreen muistelemaan Jeesuksen ristintyötä ja syntiemme sovitusta. Puhe Heikki Lindqvist, johto Raija Ahvenainen-Rantala, musiikki seurakunnan kuoro.

cassidy-rowell-aawzgWHBhfE-unsplash.jpg

Torstaipiiri

Torstaina 8.12. kello 11

Avointa keskustelua ja jakamista Raamatun rikkaiden tekstien äärellä (luemme Johanneksen kirjeitä). Rukoushetki, jossa voit jakaa omat rukousaiheesi. Lopuksi pullakahvit.

wout-vanacker-l4HBYkURqvE-unsplash.jpg

Pyhä jysäys | Pyjama Party

Perjantaina 9.12. kello 17

Vuoden viimeisessä koululaisten PJ-illassa vietämme Pyjama Partya! Ohjelmassa elokuva, pelejä & kilpailuja, raamattuhetki ja herkkutarjoilu. Aloitamme jo kello 17 ja päätämme noin kello 22. 

jonathan-taylor-22GUPUuOqkE-unsplash.jpg

Joululauluhetki & glögi- ja piparitarjoilu

Lauantaina 10.12. kello 16

Joulun lämpöä ja valoa Kivenlahdentorille! Tule mukaan jouluiseen yhteislauluhetkeen, jonka järjestämme ulkona kello 16 alkaen. Joululaulujen säestyksellä glögi- ja piparitarjoilu.

samara-doole-peaTniZsUQs-unsplash.jpg

Kastejuhla

Sunnuntaina 11.12. kello 17

Kastetilaisuus on koko seurakunnan yhteinen juhlahetki! Jos et vielä ole käynyt uskovien kasteella ja haluat liittyä seurakuntaan, ota yhteyttä pastoriin ja ilmoittaudu kasteelle. Puhe Henrik Jämsä, johto Lassi Mäkinen, musiikkia. 

nasa-vhSz50AaFAs-unsplash.jpg

Lähetysrukousilta

Tiistaina 13.12. kello 18

Tervetuloa lähetysrukousiltaan Lassi Mäkisen johdolla. Muistamme mm. oman seurakunnan lähetystyötä, vainottuja kristittyjä, pakolaisia, saavuttamattomia kansoja ja Israelia.

priscilla-du-preez-WWD93Icc30Y-unsplash.jpg

Torstaipiiri

Torstaina 15.12. kello 11

Vuoden viimeisessä torstaipiirissä luetaan jouluun liittyvät tekstit Luukaksen ja Matteuksen evankeliumeista ja keskustellaan niistä. Rukoushetken jälkeen pullakahvit. Torstaipiiri jää joulutauolle.

max-beck-c72eCrOstC4-unsplash (2).jpg

Joulujuhla

Sunnuntaina 18.12. kello 15

Koko perheen lämminhenkinen joulujuhla. Monipuolista ohjelmaa: musiikkia, muistoja kuluneesta vuodesta, lasten jouluesitys, lopuksi kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan juhlaan!

dmitry-grigoriev-81ZwxRDpaSA-unsplash.jpg

Jouluinen rukous- ja yhteislauluhetki

Tiistaina 20.12. kello 18

H-hetkeen on vain muutama päivä. Tervetuloa rauhoittumaan tunnelmallisten joululaulujen ja rukouksen pariin Lassi Mäkisen johdolla. 

chris-sowder-k7gw4YFh6GE-unsplash (1).jpg

Rauhallista & siunattua joulunaikaa!

Joulutauko seurakunnan toiminnassa 23.–31.12.

Rauhoitumme hetkeksi ihmettelemään joulun päähenkilöä ja lahjojen lahjaa, Jeesusta – koko maailman Vapahtajaa. Siunattua joulujuhlaa sinulle! 

george-bakos-cARn2Yao5Ys-unsplash_edited.jpg

Ehtoollisjuhla | siunausta uuteen vuoteen

Sunnuntaina 1.1.2023 kello 12

Ehtoollisjuhla on paras mahdollinen startti vuodelle 2023! Jeesuksen ristissä on edelleen toivo Espoolle, Suomelle ja koko maailmalle. Puhe Lassi Mäkinen. Musiikkia.