top of page

Kesäkuun tilaisuudet - tervetuloa mukaan!

josh-wilburne-19803-unsplash.jpg

Kahvitarjoilu & avoimet ovet 

Arkisin puolilta päivin – sään salliessa ulkona

Tervetuloa maksuttomille pullakahveille! Järjestämme niitä kesäkuussa arkipäivisin 2–3 kertaa viikossa puolenpäivän molemmin puolin. Kahvittelun lomassa voidaan jutella elämän pienistä ja suurista asioista. Jos haluat rukoilla, sekin onnistuu!

tim-mossholder-8R-mXppeakM-unsplash.jpg

Pyhä jysäys | koululaisten perjantai-ilta

Perjantaina 2.6. kello 18

Ohjelmassa yhdessäoloa, pelejä & kilpailuja, raamis & rukous ja illan lopuksi Kivenlahden muhkeimmat herkkutarjoilut. Kannattaa tulla käymään ja pyytää kaveritkin! Pyhä jysäys jää kesätauolle ja palaa elokuun lopussa. 

george-bakos-cARn2Yao5Ys-unsplash_edited.jpg

Ehtoollisjuhla

Sunnuntaina 4.6. kello 12

Ehtoollinen on seurakunnan juhlahetki, sillä Jeesuksen ristissä on toivo Espoolle, Suomelle ja koko maailmalle. Puhe Henrik Jämsä, johto Lassi Mäkinen, musiikki seurakunnan kuoro. (Kello 11 on asiakokous seurakunnan jäsenille.) 

philipp-torres-LNYdZutqsi0-unsplash.jpg

Teemarukousilta | Luonto & ympäristö

Tiistaina 6.6. kello 18

Mitä kuuluu Jumalan luomakunnalle? Mitä näkökulmia Raamatusta löytyy ympäristöasioihin? Tervetuloa luontoaiheiseen teemarukousiltaan Lassi Mäkisen johdolla.

aaron-burden-TNlHf4m4gpI-unsplash.jpg

Torstaipiiri 

Torstaina 8.6. kello 11

Avointa keskustelua ja jakamista Raamatun rikkaiden tekstien äärellä (luemme Paavalin 2. kirjettä korinttilaisille). Rukoushetki, jossa voit jakaa omat rukousaiheesi. Lopuksi pullakahvit.

Raija_Ahvenainen-Rantala.jpg

Jeesus on Elämä | jumalanpalvelus

Sunnuntaina 11.6. kello 17

Tervetuloa tutustumaan Jeesukseen – todellisen toivon, rauhan ja ilon antajaan. Puhe Raija Ahvenainen-Rantala, johto Maiju Jämsä, musiikki Deevelesko kenti -lauluryhmä.

alex-inkilainen-5Ke8pkiqyM8-unsplash.jpg

Teemarukousilta | Kivenlahti

Tiistaina 13.6. kello 18

Rukoilemme lähiympäristön – Kivenlahden ja sen asukkaiden, yritysten, yhdistysten, koulujen ja muiden toimijoiden – puolesta. Tervetuloa mukaan Lassi Mäkisen johdolla. 

cassidy-rowell-aawzgWHBhfE-unsplash.jpg

Torstaipiiri

Torstaina 15.6. kello 11 

Avointa keskustelua ja jakamista Raamatun rikkaiden tekstien äärellä (luemme Paavalin 2. kirjettä korinttilaisille). Rukoushetki, jossa voit jakaa omat rukousaiheesi. Lopuksi pullakahvit. Torstaipiiri jää kesätauolle ja palaa elokuun loppupuolella. 

reppuselassa_jenn-evelyn-ann-112980-unsplash_WEB.jpg

Sinua siunata tahdon -ulkoilmatilaisuus

Lauantaina 17.6. kello 14

Keskellä kauneinta kesää pidämme ulkona Sinua siunata tahdon -tilaisuuden. Ohjelmassa hengellisiä lauluja (paljon klassikkoja, joissa voit laulaa mukana!), puheenvuoroja uskosta, kahvitarjoilu ja herkullisia muurinpohjalettuja + lapsille kivaa tekemistä.

Lassi_Mäkinen.jpg

Jeesus on Elämä | jumalanpalvelus

Sunnuntaina 18.6. kello 17 

Elämä on lahja, ja sinunkin elämälläsi on tarkoitus. Tervetuloa kuulemaan hyviä uutisia Jeesuksen rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Puhe Lassi Mäkinen, johto Petra Mäkinen, musiikkia. 

milada-vigerova-14192-unsplash.jpg

Teemarukousilta | Israel & juutalaiset

Tiistaina 20.6. kello 18

Koko maailma on tullut siunatuksi juutalaisen kansan ja Israelin kautta. Siksi meilläkin on etuoikeus siunata heitä. Ohjelmassa ajankohtaisasioita juutalaistyöstä sekä rukousta ja laulua. Tervetuloa mukaan!

anne-nygard-bLooSpzyuHc-unsplash.jpg

Hyvää juhannusta!

Juhlimme juhannusta 23.–25.6.

Juhannuksen vuoksi emme pidä sunnuntaina 25.6. kello 17 jumalanpalvelusta. Aurinkoista keskikesän, yöttömän yön – ja Raamatusta tutun Johannes Kastajan – juhlaa!

minnie-zhou-0hiUWSi7jvs-unsplash.jpg

Teemarukousilta | lepo

Tiistaina 27.6. kello 18

Onko lepo katoamassa levottomassa, suorituskeskeisessä ja kilpailuorientoituneessa ajassamme? Mitä Raamattu opettaa levosta? Tervetuloa leppoisaan teemarukousiltaan Lassi Mäkisen johdolla.

bottom of page