Tulevat tilaisuudet - tervetuloa mukaan!

Etelä-Suomen avin määräyksestä sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet Uudellamaalla

on kielletty ainakin 31.1.2022 asti.

Tällä välin kaikki seurakuntamme tilaisuudet pidetään netissä. Voit osallistua niihin pyytämällä linkin sähköpostitse osoitteesta toimisto@espoonlahtihsrk.fi

george-bakos-cARn2Yao5Ys-unsplash.jpg

Uuden vuoden ehtoollisjuhla 

Sunnuntaina 2.1.2022 kello 12

Vuosi vaihtui, ja tänäkin vuonna saamme turvata Jeesukseen! Tervetuloa mukaan ehtoollisjuhlaan. Varaa ehtoollisvälineet kotiisi tietokoneen ääreen. Puhe Lassi Mäkinen, johto Raija Ahvenainen-Rantala.  

Lassi_Mäkinen.jpg

Sanan ja rukouksen ilta

Tiistaina 4.1. kello 18

Sanan ja rukouksen illassa saat hengellistä ravintoa Raamatusta ja rukoustukea jakamalla rukousaiheesi. Tervetuloa mukaan Lassi Mäkisen johdolla! 

regine-tholen-8s8p3jyoMlo-unsplash (1).jpg

Jeesus on Elämä | jumalanpalvelus

Sunnuntaina 9.1. kello 17

Levottoman ja epävarman ajan keskellä kannattaa turvautua Jeesukseen! Hän on edelleen, tie, totuus ja elämä. Tervetuloa mukaan Jeesus on Elämä -tilaisuuteen. Puhe Lassi Mäkinen. 

prateek-gautam-wX1GSlEHzuc-unsplash.jpg

Seurakunnan rukous- ja paastoviikko 

Viikko 2 | 10.-16.1.

Uusi vuosi on hyvä aloittaa rukoillen ja paastoten. Pidämme viikolla kolme rukoustilaisuutta netissä. Voit jakaa myös omat rukousaiheesi. Osallistu paastoon terveydentilasi ja mahdollisuuksiesi mukaan. 

Raija_Ahvenainen-Rantala.jpg

Sanan ja rukouksen ilta

Tiistaina 11.1. kello 18

Rohkaisua, tienviittoja ja iloa Raamatun sanasta + yhteistä rukousta. Tervetuloa Sanan ja rukouksen iltaan Raija Ahvenainen-Rantalan johdolla! Tilaisuus on osa rukous- ja paastoviikon ohjelmaa.

lee-chinyama-ZBtURSFCASk-unsplash.jpg

Rukoushetki

Keskiviikkona 12.1. kello 18

Vietämme rukous- ja paastoviikkoa, ja pidämme arki-illan rukoushetken kello 18 Lassi Mäkisen johdolla. Tilaisuus on netissä. Tervetuloa mukaan rukoilemaan! 

cassidy-rowell-aawzgWHBhfE-unsplash.jpg

Torstaipiiri

Torstaina 13.1. kello 11

Avointa keskustelua ja jakamista Raamatun rikkaiden tekstien äärellä. Rukoushetki, jossa voit jakaa omat rukousaiheesi. Tilaisuus on osa rukous- ja paastoviikon ohjelmaa, joten luemme paastoon liittyviä raamatunkohtia. 

jamsa_henrik_edited.jpg

Lähetysjumalanpalvelus

Sunnuntaina 16.1. kello 17

Lähetysjuhlassa Jämsän perhe jakaa kuvaterveiset Vamos-kurssilta. Rukoilemme lähetystyön puolesta. Puhe Henrik Jämsä, johto Lassi Mäkinen. 

Markku_ja_Riitta_Kansanen.jpg

Kiitos- ja ylistysilta

Tiistaina 18.1. kello 18

Joskus on hyvä laittaa pyynnöt syrjään ja keskittyä kiittämään Jumalaa kaikesta hyvästä. Tule mukaan ja jaa oma kiitosaiheesi Markku ja Riitta Kansasen johdolla. 

aaron-burden-TNlHf4m4gpI-unsplash.jpg

Torstaipiiri

Torstaina 20.1. kello 11

Avointa keskustelua ja jakamista Raamatun rikkaiden tekstien äärellä. Rukoushetki, jossa voit jakaa omat rukousaiheesi. Aloitamme lukemaan Paavalin kirjettä roomalaisille. 

aron-visuals-3jBU9TbKW7o-unsplash.jpg

Jeesus on Elämä | jumalanpalvelus

Sunnuntaina 23.1. kello 17

Jumala on tullut etsimään ja auttamaan eksyksissä olevaa ihmistä. Puhe Raija Ahvenainen-Rantala, johto Lassi Mäkinen. Tervetuloa mukaan nettijumalanpalvelukseen!

dmitry-grigoriev-81ZwxRDpaSA-unsplash.jpg

Sanan ja rukouksen ilta

Tiistaina 25.1. kello 18

Kuohuvan maailman keskellä rukous rauhoittaa ja Raamatun sana ravitsee. Tervetuloa mukaan rukousiltaan Lassi Mäkisen johdolla. Voit jakaa tilaisuudessa myös oman rukousaiheesi.

20080423_1283744152_big_1454.jpg

Holokaustin muistohetki

Torstaina 27.1. kello 18

Tänään torstaina vietetään vainojen uhrien muistopäivää. Torstaipiirin sijasta pidämme holokaustin uhrien muistoksi muisto- ja rukoushetken, jossa luemme Raamattua ja rukoilemme. Tilaisuus järjestetään netissä. 

Joni_Niemi.jpg

Jeesus on Elämä | jumalanpalvelus

Sunnuntaina 30.1. kello 17

Tervetuloa tammikuun viimeiseen tilaisuuteen kuulemaan hyviä uutisia Jeesuksesta! Puhe Joni Niemi, johto Lassi Mäkinen. Tilaisuus pidetään netissä.