top of page

Diakonia/lähimmäispalvelu

Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi.  

Lähimmäisten palveleminen on ollut kautta vuosisatojen kristillisen seurakunnan ydintehtävä. Diakonia on osa myös Espoonlahden helluntaiseurakunnan toimintaa. Meillä diakonia perustuu vapaaehtoistyölle ja sitä hoitavat maallikot, joten se on luonteeltaan pienimuotoista lähimmäispalvelua

Diakonian/lähimmäispalvelun ydinkohderyhmä ovat seurakunnan ikäihmiset. Tarjoamme heille yhteydenpitoa ja keskustelua, autokyytejä, apua arkisten askareiden hoitamiseen ja mahdollisuuden mukaan kodinhoitoon.  

Seurakuntamme lauluryhmä vierailee kerran kuukaudessa läheisessä hoivakodissa pitämässä hengellisiä yhteislaulutilaisuuksia. 

Haluamme kulkea rinnalla myös vaikeissa elämäntilanteissa olevien, kuten päihdeongelmaisten, työttömien ja yksinäisten ihmisten askelissa.

 

Seurakunta on koti kaikille kansoille! Seurakuntaamme kuuluu jäseniä noin 10 kansallisuudesta ja kieliryhmästä. Tuemme heidän kotoutumistaan.

>>>>> Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi ja koko sielustasi, koko voimallasi ja koko ymmärrykselläsi, ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi (Luuk. 25:27) <<<<<

Red Leaves
bottom of page