top of page

Diakonia/lähimmäispalvelu

Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi.  

Lähimmäisten palveleminen on ollut kautta vuosisatojen kristillisen seurakunnan ydintehtävä. Diakonia on osa myös Espoonlahden helluntaiseurakunnan toimintaa. Meillä diakonia perustuu vapaaehtoistyölle ja sitä hoitavat maallikot, joten se on luonteeltaan pienimuotoista lähimmäispalvelua

Diakonian/lähimmäispalvelun ydinkohderyhmä ovat seurakunnan ikäihmiset. Tarjoamme heille yhteydenpitoa ja keskustelua, apua arkisten askareiden hoitamiseen ja mahdollisuuden mukaan siivoukseen ja/tai ruoanlaittoon. 

Seurakuntamme lauluryhmä vierailee läheisessä hoivakodissa pitämässä hengellisiä yhteislaulutilaisuuksia. Aiempina vuosina vierailimme myös Kaunialan sairaalassa.

Haluamme kulkea rinnalla myös vaikeissa elämäntilanteissa olevien, kuten päihdeongelmaisten, työttömien ja yksinäisten ihmisten askelissa. Seurakunnassa on maahanmuuttajataustaisia jäseniä, joiden kotoutumista seurakunta auttaa.

>>>>> Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi ja koko sielustasi, koko voimallasi ja koko ymmärrykselläsi, ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi (Luuk. 25:27) <<<<<

Red Leaves
bottom of page