Lasten puolella 

Lapset ja lapsiperheet - lämpimästi tervetuloa Espoonlahden helluntaiseurakuntaan!

Sunnuntain tilaisuuksien aikana pidämme pyhäkoulun, joka on tarkoitettu noin 4-10-vuotiaille lapsille. Pyhäkoulu alkaa yleensä jumalanpalveluksen puolivälissä.

 

Pyhäkoululaisille on oma tila, jossa on askarteluvälineitä ja pelejä. Pyhäkouluun kuuluu lyhyt opetusosuus, musiikkia/laulua ja yhteinen rukous sekä askartelua ja leikkejä. 

Aika ajoin järjestämme Jeesus on jees -perhejumalanpalveluksen, joka on koko perheen ja kaikenikäisten yhteinen juhlahetki. Ohjelmassa on huomioitu lapset ja lapsiperheet. Tilaisuuden lopussa on kahvi-/mehutarjoilu herkkujen kera. 

Vauvoille ja taaperoikäisille on lastenhoitohuone. Pienten lasten tulee olla leikkihuoneessa aina huoltajan/aikuisen seurassa. Huoneessa on kaiutin, jota kautta voi seurata jumalanpalveluksen kulkua.

Lisäksi pyrimme järjestämään lapsille ja lapsiperheille suunnattuja tapahtumia, kuten retkiä, konsertteja tai teemapäiviä. 

Varhaisnuorille ja nuorille on joka toinen perjantai Pyhä jysäys -ilta (ks. kuukausiohjelma).

Haluamme olla lapsiystävällinen seurakunta, jossa: 

  • lapset huomioidaan, nähdään ja kuullaan

  • lapset kokevat olonsa tervetulleeksi, hyväksytyksi ja turvalliseksi

  • lapset voivat osallistua itse toiminnan suunnitteluun

  • lapset saavat kuulla kristillisen uskon ydinsanoman: Jeesus rakastaa jokaista ihmistä.

>>>>> Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Mark. 10:13-16) <<<<<

Pencils