Ulkoilmatapahtumat

Suomessa uskonasioihin suhtaudutaan tyypillisesti varauksella ja hissun kissun. Usko on toki henkilökohtainen asia, mutta sen tuoma elämänmuutos on niin positiivinen, kokonaisvaltainen ja innostava, että haluamme koko seurakuntana jakaa sanoin ja teoin tätä hyvää sanomaa.

Espoonlahden helluntaiseurakunta järjestää ulkoilmatapahtumia lähialueilla Espoonlahdessa ja Kivenlahdessa. Tilaisuuksissa kuullaan hengellistä musiikkia ja lyhyitä puheenvuoroja uskosta. Kesäaikaan tarjoamme kahvia ja muurinpohjalettuja omakustannushintaan.

Järjestämme tilaisuuksia myös yhteistyössä Citymission ry:n kanssa. Citymission tekee evankelioivaa työtä - muun muassa järjestää katutapahtumia ja tuottaa evankelioivia materiaaleja - yhdessä seurakuntien kanssa niin pääkaupunkiseudulla kuin muualla Suomessa. Citymission järjestää Ex-criminal Day -tapahtumia, joissa huume- ja väkivaltarikoksista tuomitut vangit kertovat uskon tuomasta elämänmuutoksesta.

Toivomme, että seurakuntamme kynnys on kaikille mahdollisimman matala. Jos et kuitenkaan rohkene tulla kirkon seinien sisälle, niin kuuntele ulkoilmatilaisuuksien ohjelmaa.  

Lisätietoja seurakunnan ulkoilmapahtumista: pastori Lassi Mäkinen (040 534 0685) ja evankelista Ali Niemelä (045 873 9150).

Show More

© 2020 Espoonlahden helluntaiseurakunta | Merivirta 3B, 3. kerros (Kivenlahden ostari) | 02320 Espoo 

  • Facebook - White Circle